Bruidsfotograaf 's-Gravenzande

"Op de eerste dag van juni trouwde Steffan en Wendy in 's-Gravenzande! Wat een stralende dag!"

Vandaag waren we met 2 fotografen. Helaas begon het bij het begin van de reportage te regen, waardoor de geplande buitenlocatie even niet door kon gaan. We zijn toen naar de Intratuin gereden (je bedenkt het niet) en wat hebben we daar lol gehad en mooie foto's gemaakt! Zoveel kleur, mooie plekjes en onverwachte dingen. Het was erg leuk en het personeel was ook erg behulpzaam.

Op het moment dat het weer droog was zijn we naar het strand gegaan. Wij mee in de limo en dat was stiekem best wel leuk! Ook op het strand hebben we prachtige foto's gemaakt. Heel rustig en sereen en een stralend bruidspaar.

Het weer werd steeds beter en in de middag hebben we zelfs buiten in de stralende zon getoost, geborreldĀ en de taart aangesneden. We hebben ervan genoten!

Bruidsfotograaf 's-Gravenzande

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope