Bruidsfotograaf Den Haag

“Een bruiloft is een goed excuses om een groot feest te geven’; met die woorden zaten Bart en Fllor en jaar voor hun bruiloft bij mijn in de showroom. Twee heerlijke mensen met wie ht vanaf het eerste moment klikte. ‘Wij trouwen pas ’s avonds, zodat al onze familie en vrienden erbij kunnen zijn en het feest erna gelijk kan beginnen’. Als extra persoonlijk tintje hadden ze gekozen voor een kleurthema;  een kobaltblauw tintje”.

‘Na regen komt zonneschijn’! Mijn eerste woorden toen ik Floor begin van de middag zag. Het kwam met bakken uit de lucht vallen en even waren we bang dat ons hele plan in duigen zou vallen. Tijdens het opmaken en het aankleden werd het langzaam steeds iets lichter en op het moment dat Bart uit de auto stapte om zijn bruid op de halen was het droog!

Wat deze dag voor mij zo fantastisch maakte was dat het kleurthema zo goed was door gevoerd. Niet alleen de gasten hadden een kobalt blauw accent in hun kleding; ook de trouwauto was blauw, Bart zijn pak, het bandje van Floor haar jurk, de petticoat onder haar jurk, haar boeket en de bloemen op de auto, de trouwkaart, alle decoratie en ga zo maar door. Daardoor paste elke foto bij de andere en gaf het een ontzettend mooie sfeer!

De reportage mocht een beetje stoer, maar ook romantisch; deze hebben we gemaakt onder een viaduct met allemaal graffiti en daarna de natuur in, waardoor we een prachtige tegenstelling kregen in de foto’s.

De dag was geweldig; compleet met boottocht en diner. Ook ik heb hier van mogen mee genieten. Na het diner de ceremonie en toen het grote feest. Het was een super dag!

Lieve Bart en Floor bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten!

thema bruiloft

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope