Bruidsfotograaf Noord-Holland - Kaageiland

"Toen Thijs en Inez bij mij op kennismakingsgesprek kwamen dacht ik gelijk; deze bruiloft wil ik heel graag doen! Wat een unieke locatie hadden zij uitgekozen; het Kaageiland. Met het pontje over en dan kom je op een zeer idyllisch plekje terecht."

De dag begon dit keer niet bij de bruid, maar deze dag mocht ik als eerste naar de bruidegom. Op de locatie trof ik een zeer relaxte Thijs samen met zijn broers en hoorde hoe zij samen de avond ervoor met elkaar hadden door gebracht. Even kennis gemaakt met de rest van de familie en daar was het telefoontje waar we op wachten; Inez staat op het pontje.

Op een mooi plekje aan het water hebben ze elkaar voor het eerst gezien en wat is het toch bijzonder om elke keer weer bij zo’n moment te mogen zijn. Die mooie blikken in hun ogen bij het zien van elkaar, dat is genieten. Aansluitend zijn we met z’n 3-en foto’s gaan maken op het eiland. Prachtig in het groen en natuurlijk even heen en weer met het pontje. En wat was het weer fantastisch! Het zonnetje scheen licht, tempratuur was heerlijk en licht was perfect en daar wordt ik als fotograaf altijd blij van. Het was een mooie bruidsreportage

Zo liepen we langzaam over het eiland en maakte op elk leuke plekje een foto, tot we uiteindelijke eindigen bij ’t Kompas waar het dan echt ging gebeuren. De ceremonie was een hele bijzondere; de moeder van Thijs is Babs en zij deed de huwelijksvoltrekking. Ook Inez haar moeder vertelde een verhaaltje en natuurlijk werd Inez eerst weg gegeven door haar vader. Een ceremonie met veel humor en leuke anekdotes.

Daarna gebeurde er nog van alles: de receptie (heerlijk buiten aan het water), taart eten, champagne drinken, groepsfoto’s maken, het diner, heel veel speeches en sloten we af met het gooien van het boeket van Inez. Het was een gezellige dag en ik heb er intens van genoten. Lieve Thijs, Inez en jullie familie en vrienden, bedankt voor alle gezelligheid en mooie momenten!

Bruidsfotograaf Noord-Holland - Thijs en Inez

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope