Bruidsfotograaf Zuid-Holland - Pijnacker

"Zon, zon en nog is zon! Wat hebben we een prachtige dag gehad op de bruiloft van Mike en Nancy. De dag ervoor nog regen, maar vandaag was het stralend. In de ochtend begon mijn dag bij Nancy, waar zij samen met haar moeder, schoonmoeder en schoonzus zich aan het voorbereiden was. Nancy was enigszins relaxt tot het moment dat de eerste gasten beneden aan het verzamelen waren en we de melding kregen dat Mike met hun zoon Justin onderweg waren."

Met het gezin zijn we naar het strand gereden en hebben we prachtige trouwfoto’s gemaakt! Ze hadden veel bekijks op het strand van alle mensen in bikini’s en zwembroeken, Nancy ontving zelfs applaus van enkele badgasten! Ook zijn we bij de Oostpoort in Delft nog enkele trouwfoto’s gaan maken, waar we erg moesten oppassen voor alle fietsen die voorbij raasden.

De ceremonie vond plaats bij Herberg Vlietzigt in Rijswijk, voor mij een bekende locatie en erg leuk om daar weer een keer te mogen zijn; altijd gezellig en relaxt. Alles was lekker buiten en wat is het mooi om in de tuin te kunnen trouwen. Nancy werd weg gegeven door haar vader, wat altijd weer bijzonder is. Onze Babs deze dag was Jeroen Smits; wel bekend van de moppen toppers, dus er werd veel gelachen tijdens de ontspannen ceremonie.

Humor en gezelligheid waren sowieso de 2 woorden die er deze dag uitsprongen. Wat een lieve vrienden en familie, wat heb ik gelachen met iedereen. Na de borrel en het diner kwamen alle feestgasten binnen en trokken Mike en Nancy zich even terug. Om vervolgend dansend met een Brassband binnen te komen. Luid getrommel en gelijk 1 groot feest!

Mike en Nancy bedankt voor deze fantastische dag! Ik heb van jullie genoten.

Bruidsfotograaf Zuid-Holland - Pijnacker 2

One comment on “Bruidsfotograaf Zuid-Holland - Mike en Nancy”

  1. Nou Tamaar, het was zeker een topdag! Wat een weertje hè. We hebben superleuke en mooie foto's gemaakt. Wat hebben we gelachen. Je hebt zoveel ideeen en met de meegebrachte attributen is het echt een top reportage geworden. Leuk ook hoe Justin erbij betrokken is. Terug op de locatie nog een topceremonie gehad met eten en feest natuurlijk waar je ook weer prachtige foto's van hebt gemaakt. Je bent professioneel en onzichtbaar en gewoon een leuke meid. We zouden je zeker bij andere bruidsparen aanraden. Nogmaals bedankt, Topper! Liefs Mike & Nancy xx

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope