Bruidsfotograaf Zuid-Holland

"Vorig jaar ontmoette ik Sanne voor het eerst op de bruiloft van (haar nicht) Rianna en Robert-Jan. Nu ging Sanne zelf trouwen en  op aanraden van haar nicht kwamen ze bij mij terecht. Geen betere reclame dan een oud bruidspaar. Ook met Mark en Sanne klikte het gelijk heel goed, wat een enthousiasme brachten deze 2 lieve mensen met zich mee."

Na alle voorbereidingen was daar eindelijk de grote dag. Al verrassing van mij voor Sanne was ik wat eerder bij haar ouders gekomen, zodat het aankleden toch op de foto’s stond. Dit vond ze helemaal fantastisch. Mark kwam aan ik een mooi grote auto, wat goed was ook want vandaag hadden we maar liefst 3 bruidskindjes. Onderaan de trap wachtte hij op zijn Sanne, die prachtig de trap af kwam lopen.

In een van de meest bijzondere tuinen die ik ooit heb gezien hebben we de trouwreportage gemaakt. Het was op sommige plekjes net of we ergens in Zuid-Europa waren en dat gewoon in ’s-Gravenzande!  Samen heerlijke verliefde blikken en veel humor tijdens de foto’s met de bruidskinderen. Het zijn weer prachtige foto’s geworden.

Tijdens de buiten ceremonie bij de Viersprong in ’s-Gravenzande werd het nog even spannend; de lucht werd donkerder en er vielen een paar spetters naar beneden. Maar gelukkig; we hebben het droog gehouden!

Het was een prachtige dag en Lieve Mark en Sanne bedankt dat ik er bij mocht zijn!

Bruidsfotograaf Zuid-Holland 2

One comment on “Bruidsfotograaf 's-Gravenzande - Mark en Sanne”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope