Bruidsfotograaf Brabant

"Dus je bent familie van Wilma’? Die vraag werd mij vandaag regelmatig gesteld. En ja, Wilma is mijn achter, achter nichtje; ver weg, maar toch familie! Wat hebben we weer een prachtige dag gehad, wederom alleen maar zon. Wat heerlijk om de paraplu’s thuis te kunnen laten en de zonnebrand mee te kunnen nemen"

De dag begin vandaag bij hun thuis, waar ze zich beide hebben aangekleed. De een de kamer in, de ander even verstoppen en zo wisselen, zodat ze elkaar nog niet zagen voor ze helemaal klaar waren. Daarna in de woonkamer wachtte Wilma gespannen tot Samu naar binnen kwam en ze elkaar eindelijk konden bekijken. Ten overstaande van de beide families, waarvan sommigen toch echt even een traantje moesten laten.

Op een prachtig landgoed hebben we de bruidsreportage gemaakt. Wat deden ze heerlijk verliefd en lekker klef, beide straalden van geluk en verliefdheid. Het landgoed had vele mooie plekken en was erg veelzijdig, dus we hebben genoeg foto’s kunnen maken.

Lieve Wilma en Samu het was een fantastische dag, ik heb ontzettend met en van jullie genoten. En ook van alle familie en vrienden. Bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik ga een prachtig trouwalbum voor jullie maken, geniet van de eerste plaatjes!

Bruidsfotograaf Brabant - Wilma en Samu

3 comments on “Bruidsfotograaf Brabant - Wilma en Samu”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope