Bruidsfotograaf Rockanje

"Elke bruiloft is bijzonder, maar vandaag was dat voor mij net even meer dan normaal. Ik had de grote eer om de bruiloft van mijn lieve vrienden Kim en Jeroen vast te leggen. Vorig jaar op 1 juni waren we met een groep vrienden al getuige van het huwelijksaanzoek en nu was daar dan hun grote dag."

Mijn dag begon bij een zeer relaxte Kim, die mij bij het openen van de deur heerlijk om mijn nek vloog. Haar haar en make-up waren al helemaal verzorgd door een andere lieve vriend van haar Sander en daarna werd ze aangekleed door haar moeder. Ze zag er echt prachtig uit, helemaal klaar voor haar grote dag!

Samen met hun zoontje David, kwam Jeroen haar ophalen in een mooie Bentley met privéchauffeur Geert.  Met z’n allen zijn we naar Beachclub Verso in Rockanje gereden. Daar keek ik mijn ogen uit hoe mooi deze club is, een prachtige locatie hadden ze gekozen! Even rond gekeken, wat gedronken en toen mocht ik foto’s van ze gaan maken. Samen met mijn man Paul (die ook als hobby fotografie heeft) hebben we er genoeg gemaakt. Eerst binnen, daarna heerlijk op het strand. Het weer was echt fantastisch, wat een prachtig licht, heerlijke temperatuur en het feit dat er bijna geen mensen op het strand waren, maakte het dat we prachtige foto’s hebben kunnen maken.

Bij terugkomst bij de Beach club waren alle gasten er en begon de ceremonie. Daar hebben zij ten over staande van al hun familie en vrienden elkaar het Ja-woord gegeven. Ook hadden ze voor elkaar een mooie tekst geschreven en daarbij zag ik hier en daar wat gasten best even een traantje weg pinken. Aansluitend heerlijk gegeten met z’n allen en als afsluiter lekker gedanst!

Lieve Kim en Jeroen, dank jullie wel dat ik dit voor jullie mocht doen. Ik heb van jullie genoten en ga er een prachtig album van maken!

Bruidsfotograaf Schiedam

3 comments on “Bruidsfotograaf Schiedam - Jeroen en Kim”

  1. Was een super leuke dag. Een hele eer dat ik daar ook bij aanwezig mocht zijn. En - zou bijna zeggen uiteraard - weer super mooie foto's van Tamara Fotografie / Moderne Bruidsfotograaf

  2. De 1e fotos weerspiegelen nu al hoe wij het ervaren hebben! Het gevoel, de emotie´s. Echt prachtig. Dankjewel Tamara Fotografie / Moderne Bruidsfotograaf & Paul. gr het bruidspaar

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope