Bruidsreportage PijnackerWedding Pijnacker

“Wat een unieke bruiloft mocht ik vandaag vastleggen! Ik heb echt intens genoten van deze 2 ontzettend lieve mensen. Geheel in Rock en Roll stijl, aan elk detail gedacht, een super gezellige familie, helemaal top!”

Mijn dag begon bij een iets wat zenuwachtige Manon, maar wat zag ze er prachtig uit! Plaatje klopte weer helemaal en ze was helemaal klaar voor haar grote dag. En daar kwam hij, Lucas in zijn blauwe Volvo en ook hij zag er super uit. Gewoon zoals hij is en daar hou ik van!

Met foto’s maken hebben we echt geluk gehad; in heel Nederland regen, bij ons ook maar gelukkig was het na 5 min droog en konden we prachtige foto’s maken. Als 2 vol leerde modellen gingen ze overal staan, niks te gek en zeker in voor een grapje. We hebben erg veel lol gehad en de foto’s zijn super geworden!

Ze trouwden in de Soete Suikerbol in Pijnacker en aangezien dat 300m lopen vanaf mijn huis is een thuis wedstrijd vandaag. Altijd gezellig daar, net of je zo gezellig bij een familie binnen stapt! Vanwege het slechtere weer konden Lucas en Manon helaas niet buiten trouwen, maar binnen was het ook prachtig! Aan elk detail hadden ze gedacht en bijna alle accessoires hadden ze helemaal zelf gemaakt!

Als klap op de vuurpijl deden ze een rock en roll dans als openingsdans, jeetje wat zijn die 2 goed. Super leuk om te zien hoe 2 mensen samen een passie delen. Als verrassing hadden Manon haar ouders ook een dans ingestudeerd, geweldig toch!

Lieve Lucas en Manon, bedankt dat ik erbij mocht zijn en deze dag voor jullie kon vastleggen. Ik heb ervan genoten!

Wedding Pijnacker

10 comments on “Wedding Pijnacker - Lucas en Manon”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope