Bruidsfotograaf Rotterdam

“Als eerste, ja echt als allereerste bruidsfotograaf ooit, mocht ik vandaag trouwfoto’s maken in de nieuwe Markthal in Rotterdam. Pas 1 oktober gaat deze officieel open, maar Sander en Suzanne hadden het voor elkaar gekregen dat zij daar hun trouwfoto’s mochten maken! Ze zijn nog volop aan het bouwen, maar wat een toplocatie!”

Sander en Suzanne gaven in de gesprekken vooraf al aan dat ze graag wat anders dan anders wilden met hun trouwfoto’s. ‘Het mag lekker stoer en eigenlijk zoeken we een unieke locatie’. Nou dat hebben ze gekregen en wat voor een! Al was het even over wat modder, puin en vooral heel veel stof heen stappen, de foto’s zijn super geworden. Iedereen in de Markthal was ook zo behulpzaam en je merkte dat ook zij het geweldig vonden dat er een bruidspaar foto’s kwam maken. Vol trots werden we door de hal geleid en mochten we echt overal komen waar we wilden.

Hierna zijn we nog even in de Kuip in Rotterdam geweest; het cluppie van Sander! De regen gooide een beetje roet in het eten, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook hier hebben we een aantal prachtige foto’s gemaakt!

Lieve Sander en Suzanne het was een topdag! Echt heel erg bedankt voor deze unieke ervaring.

Bruidsfotograaf Rotterdam

10 comments on “Bruidsfotograaf Rotterdam - Sander en Suzanne”

  1. Ziet er weer fantastisch uit Tamara Fotografie / Moderne Bruidsfotograaf! Vond het super leuk om er bij te mogen zijn, echt hele gave locaties. Sander en Suzanne, bedankt!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope