Bruidsfotografie Den Haag

“Na de hele week regen hebben we heel hard geduimd voor mooi weer op de bruiloft van Bas en Daniëlle. En wat een geluk, het was de hele dag droog, er scheen zelfs een lekker zonnetje!”

Mijn dag begon vandaag bij Daniëlle haar ouders thuis en daar was het heel gezellig! Danielle vond het erg grappig om weer een keer door haar moeder te worden aangekleed en als klap op de vuurpijl kwam haar vader haar schoenen aan trekken. Daarna naar beneden en toch wel een beetje zenuwachtig wachten op haar Bas. Het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen was erg mooi, zo bijzonder om hier bij te mogen zijn!

Ze trouwden op het oude stadhuis in Den Haag en aansluitend hebben we rondom het stadhuis de trouwreportage gemaakt. Met veel bekijks natuurlijk! Alle gasten konden ondertussen lekker genieten van een ijsje! Daarna met z’n allen in de party bus naar de feestlocatie, de sfeer zat er goed in en dit zorgde voor leuke spontane foto’s!

Het was een ontzettend leuke dag. Bas en Daniëlle bedankt dat ik er bij mocht zijn!

Bas en danielle collage

 

10 comments on “Bruidsfotografie Den Haag - Bas en Daniëlle”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope