Bruidsreportage in Pijnacker!

Voor ons lieve bruidspaar Lucas en Manon hebben we deze prachtige diashow gemaakt van hun bruidsreportage in Pijnacker!

Op 8 augustus 2014 trouwden zij in Pijnacker, maar de bruidsreportage hebben we gemaakt in Delfgauw in het natuurgebied Delftse Hout. Wat een prachtige omgeving, schitterende natuur, echt een locatie met vele mogelijkheden. Onze dank gaat uit naar Bed & Breakfast de Bieslandse Heerlijkheid.

Ondanks de regen die net voor de bruidsreportage in Pijnacker en aan het einde viel hebben we super foto's kunnen maken. Zoveel verschillende mogelijkheden op een locatie die in eerste instantie niet eens opvalt als je er langs loopt. Elk hoekje is weer anders, 100 m lopen en weer een totaal andere achtergrond. Grasvelden, bomenlaantjes, mooie muren, een oude huifkar, schapen, een mega grote picknicktafel, prachtige bloemen, oude hekken, echt van alles kom je er tegen. En dan 2 lieve mensen die aan alle kanten stralen, dat maakte de bruidsreportage in Pijnacker extra bijzonder.

Ook de rest van de dag was fantastisch! Samen met de mensen van de Soete Suikerbol  hebben we Lucas en Manon een top dag kunnen geven. Ze kregen een warm onthaal bij aankomst,  alles was prachtig versierd met de decoraties die Manon zelf had gemaakt, heerlijk eten en drinken  en iedereen liep met een lach! Wat wil je nog meer op je bruiloft. Ondanks het minder mooie weer hebben ze een fantastische dag gehad.

Met elkaar hebben we ontzettend gelachen, een prachtige bruidsreportage in Pijnacker gehad, van elkaar genoten en ging ik met 3 dikke knuffels van Manon naar huis! Dat is waar ik als fotograaf zo ontzettend van geniet; een gelukkig bruidspaar wat tot over de oren straalt en niet kan stoppen met lachen. Deze diashow van de bruidsreportage in Pijnacker is een mooie compilatie van hun trouwdag. Kijk snel, geniet en doe inspiratie op voor jou bruidsreportage in Pijnacker of elders!  

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope