Bruidsfotografie Brabant

“ Wat hebben we weer een fantastische dag gehad vandaag! Het weer kon niet beter gewoon. Lekker warm, maar niet te zonnig! Voor het licht voor de foto’s gewoon echt perfect. En dan een ontzettend lief en gezellig bruidspaar, lieve familie en vrienden, gewoon helemaal top!

Jasper en Nicole kwamen bij ons via een oud bruidspaar. Zij trouwden een paar jaar geleden in Brabant en hadden ons  aanbevolen bij Jasper en Nicole. Geen betere reclame dan dat!

De foto reportage was heel bijzonder vandaag, we hebben namelijk foto’s gemaakt op de tennisbaan in Vlijmen! Dit is de plek waar Jasper en Nicole hun eerste dat hebben gehad; echt een locatie wat helemaal bij hun past. Dat vind ik altijd extra leuk met foto’s maken. Dus creatief met bal, net en racket! Daarna nog prachtige foto’s gemaakt in een bomenlaan en op een dijkje, het resultaat is prachtig!

Misschien heb ik vandaag ook wel mijn leukste familiefoto ooit gemaakt…..nadat ik alle dames in de lucht had laten springen zeiden de mannen dat ze dat veel beter konden! En hoe!!! Ze pakten Jasper met z’n allen beet en gooide hem echt 3 m de lucht in! Geweldig!! Ik heb zelfde zo gelachen tijdens het foto’s maken.

Lieve Jasper en Nicole bedankt voor een fantastische dag!

Bruidsfotografie Brabant

2 comments on “Bruidsfotografie Brabant - Jasper en Nicole”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope