trouwfotografie 's-Gravenzande

"Vrijdag 5 september is voor Imke en Leon niet zo maar een dag. Voor hun is het de dag waarop zij Ja zeiden tegen elkaar en vanaf nu vieren zij elk jaar deze dag. Thuis bij de ouders van de bruid was het een gezellige drukte. Onder het toeziend oog van haar moeder werd Imke omgetoverd tot een prachtige bruid. De kapster en visagiste was in alle vroegte begonnen om de lange lokken om te toveren tot prachtige krullen. En toen Imke in haar trouwjurk stapte en haar moeder de jurk dicht maakte, was Imke er helemaal klaar voor! Leon mocht komen."

Leon kon niet wachten om zijn bruid te zien. In de prachtige cabriolet kwam hij zijn bruid ophalen. Wouw! Wat was Leon onder de indruk van zijn bruid. Hun trouwdag kon nu echt beginnen. Onze eerste fotolocatie was het door Imke en Leon zo geliefde strand van s Gravenzande. En wat geluk hadden wij met het weer. Nadat we even op het werk van Imke gedag hadden gezegd, zijn we een prachtig stadspark in Delft in gegaan voor het tweede deel van de fotoreportage.

Na de fotoreportages was het dan echt tijd om Ja! te zeggen. Imke werd weggegeven werd door haar vader zei volmondig Ja net als Leon. Na het burgelijk huwelijk zijn Imke en Leon zoals ze zelf zeggen echt getrouwd in de kerk. Ja, en daarna was het toch echt tijd voor de bruidstaart, het diner en het feest. Tot laat in de avond is het overduidelijke JA! van Imke en Leon gevierd.

Lieve Imke en Leon, van harte! Veel geluk en alle liefde.

trouwfotografie 's-Gravenzande

 

5 comments on “Trouwfotograaf 's-Gravenzande - Leon en Imke”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope