Bruidsfotograaf Zoetermeer

“Hoe gaaf is het, wanneer je gek bent op uilen, om je trouwringen te laten brengen door een uil die komt aanvliegen! Ik vond het in ieder geval helemaal geweldig! Al tijdens de gesprekken die ik had met Peter en Lisanne uit Zoetermeer vertelde ze mij dat ze dit graag wilde doen. En het is ze nog gelukt ook. Als totale verrassing voor de gasten kwamen de uilen aangevlogen met de ringen. Om vervolgens ook nog even met het bruidspaar op de foto te gaan”.

De rest van de dag was ook fantastisch! Wie had het kunnen bedenken na een zeer natte augustus maand dat het in september nog gewoon zomer zou worden. Met een heerlijk zonnetje hebben we in Leiden bij een burcht de fotoreportage gemaakt. Met veel liefde, lol en mooie plekjes zijn de foto’s prachtig geworden.

Lieve Peter en Lisanne geniet van elkaar, ik heb in ieder geval erg van jullie genoten!

Uilen: de Valk Roofvogels

Bruidsfotograaf Zoetermeer

4 comments on “Bruidsfotograaf Zoetermeer - Peter en Lisanne”

  1. Tamara, dit zijn echt geweldige foto's van een geweldige dag!! Super bedankt, niet alleen voor de mooie foto's, maar ook vooral voor de gezelligheid bij de gesprekjes vooraf en de shoot zelf!! Liefs, Peter en Lisanne

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope