Bruidsfotograaf Scheveningen

“Anders dan anders, precies zoals ze zijn! Dat is de beste omschrijving van de bruiloft van Nardo en Daphne. En niet zo maar een bruidspaar, vandaag had ik de eer om foto’s te maken van mij lieve buurtjes! Het blijft zo bijzonder als je dit voor mensen die je kent mag doen. “

Mijn buurman Nardo  ken ik al wat langer, maar nog nooit heb ik hem zo gelukkig gezien als vanaf het moment dat hij Daphne leerde kennen. Liefde, liefde en nog eens liefde! Het spat gewoon van de foto’s af. Wat heerlijk om deze 2 mensen samen te zien en een makkie om mooie foto’s van te maken!

Hun trouwdag was anders dan vele andere: geen witte, maar een zwarte jurk met roze bloemen. Zwart met roze kleding voor de bruidskindjes, roze bloemen en zelfs in Nardo zijn pak zaten roze accenten.  Niet gewoon elkaar de rechterhand geven, maar een handvastingsritueel, waarbij ze met Nardo zijn stropdas aan elkaar werden vast gebonden. Heel bijzonder allemaal!  Prachtige foto’s gemaakt en na de ceremonie deed ik mijn feest jurk aan en mocht ik gezellig mee feesten.

Lieve buurtjes het was een top dag en ik ben heel erg blij voor jullie! Liefs Tamara

Bruidsfotograaf Scheveningen

6 comments on “Bruidsfotograaf Scheveningen - Nardo en Daphne”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope