Bruidsfotograaf Zoetermee

"Na een hele drukke zomer, vandaag even mijn laatste zomerse bruiloft. En het was weer een hele leuke! We hebben het droog gehouden op alle belangrijke momenten, was een top dag! "

Mijn dag begon vandaag bij Claudia thuis en daar was het al gezellig druk net alle familie en vrienden. Met haar haar, make-up en uiteraard de jurk zag ze er prachtig uit. En daar was het moment dat Kasper haar kwam ophalen. Een beetje gespannen, maar dat hoort er bij, kwam ze de trap af lopen en konden ze elkaar eindelijk bewonderen! Wat blijft dit toch altijd een mooi moment!

In Delfgauw bij de Bieslandse Heerlijkheid zijn we de foto's wezen maken. Een prachtige locatie met veel verschillende mogelijkheden. Daarna trouwden ze in het Witte Huis in Pijnacker, om vervolgens de dag af te sluiten bij de Sniep in Zoetermeer.

Het was een prachtige dag en de foto's zijn super geworden. Nu een prachtig album voor ze maken. Ik heb er zin in!

Lieve Kasper en Claudia ik heb van jullie genoten!

Bruidsfotograaf Zoetermee

6 comments on “Bruidsfotograaf Zoetermeer- Kasper en Claudia”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope