Bruidsreportage 's-Gravenzande

Wie had dacht gedacht; een bruiloft fotograferen op 5 december. Henk en Carolien kwamen begin van het jaar bij mij langs en vroegen of ik op Sinterklaas wilde komen fotograferen. 'Natuurlijk wilde ik dat!´Wat deze dag nog meer speciaal maakte voor dit lieve bruidspaar: Carolien werd deze dag 40! Dus dubbel feest!

Mijn dag begon bij een heerlijk relaxt bruid die met haar 2 lieve vriendinnen aan het aankleden was. Ik mocht natuurlijk haar jurk al zien en wat een mooie en unieke jurk; dit keer geen gebroken witte, maar een prachtige paarse jurk. Daarna naar beneden waar Henk op haar stond te wachten. Altijd zo'n mooi moment om bij te mogen zijn.

Buiten was het lekker koud, daarom hadden Henk en Carolien een binnenlocatie uit gekozen voor de fotoreportage. En wat voor 1: Een Italiaanse binnentuin.....en dat gewoon in 's-Gravenzande! Deze locatie is een kas, waar iemand gewoon als hobby allemaal Italiaanse tafereeltjes heeft nagemaakt.  Heerlijk warm en echt een prachtige plek om foto's te maken. We hebben een hoop lol gehad met het maken van de foto's en ze zijn prachtig geworden.

Tijdens de ceremonie nog een hele leuke verrassing; Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen ook even langs. Echt ontzettend leuk. Het was echt een fantastische dag! Lieve Henk en Carolien in heb ontzetten s van jullie genoten! Dank jullie wel.

Bruidsreportage 's-Gravenzande

8 comments on “Bruidsreportage 's-Gravenzande - Henk en Carolien”

  1. Tamara je overtreft onze verwachtingen!! Zo gaaf geweldig mooi te gek !!! We zijn blij dat we jou hebben mogen ontmoeten en dat je deel was van onze topdag!! Je bent echt een aanrader voor als iemand een goede fotograaf zoekt! Bedankt!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope