Nardo en daphne 2_1

 

De fotoreportage

Iedereen wil op zijn huwelijk mooie foto’s. Meestal verstaan bruidsparen onder mooie trouwfoto's: geen gemaakte lachjes, gefakete emoties of statige poses. Maar juist 'echte' foto's, spontane foto's, moderne foto's. Wij delen graag met jullie hoe wij de mooiste trouwfoto's tot stand brengen.

Wij willen niet alleen maar mooie foto’s maken op jullie huwelijk, maar we willen jullie verhaal vastleggen. Jullie emoties willen we zien en voelen. Niet zomaar ergens mooi poseren, maar tijdens de fotoreportage jullie liefde vieren. En dat maakt het verschil.

 

Zo krijg je een ontspannen fotoreportage!

Wij zoeken naar interactie tussen mensen, naar hun relatie, liefde en emotie samen. Wij houden van ons werk en stralen dat in onze energie ook echt uit. Wij maken jullie ontspannen en enthousiast en dan komen de emoties en mooie blikken vanzelf.

Verder registeren we de hele dag wat er gebeurt, we zijn gezellig en betrokken bij jullie en jullie gasten. Maar we proberen zo onopvallend mogelijk alles vast te leggen wat er gebeurt. We willen dat jullie niet door hebben dat je op de foto gaat en dat later elke foto een herinnering oproept. We zorgen ervoor dat ook alles wat jullie niet hebben gezien tijdens het huwelijk op de foto staat.

 

Het huwelijk

De fotoreportage is een rustpunt op jullie huwelijk; even ontspannen samen zijn. Wij zetten jullie verhaal centraal en maken daar op een creatieve manier mooie foto's van. We gaan samen de liefde vieren, een lach creëren, dan komen de mooie blikken en spontane momenten vanzelf.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope