Loveshoot Delft

Loveshoot  in Delft

Toen Werner en Quirine bij mij op gesprek kwamen voelde ik gelijk de ‘klik’. Wat een ontzettend lief en verliefd stel. Het was een erg leuk en vooral gezellig gesprek. Zij gaven aan dat zij niet alleen foto’s wilden van hun bruiloft, maar ook een persoonlijke trouwkaart wilden laten maken van een loveshoot in Delft.

Op een mooie groene locatie hebben we hun loveshoot in Delft gemaakt. Het was helaas niet al te best weer, maar gelukkig de meeste tijd droog. Af en toe even schuilen voor wat regen, maar wat hebben we een lol gehad tijdens de loveshoot in Delft. Samen een rondje lopen de het natuurgebied en op elk mooie plekje dat we tegen kwamen maakten we een aantal mooie foto’s.  Ontspannen, spontaan en met veel emotie erin. Dat ging eigenlijk allemaal vanzelf, door Werner en Quirine kleine opdrachtjes te geven en gewoon lekker met elkaar bezig te laten zijn, kwamen de mooie blikken en spontane lachjes vanzelf. Uiteraard hier en daar wat aanwijzingen of een toevoeging van een leuke accessoire, maar verder gewoon zoals ze zijn.

Persoonlijke trouwkaart

Na de loveshoot in Delft heb ik de foto’s voor ze bewerkt en deze hebben ze allemaal op een dvd gekregen. Nu gaan ze hier een persoonlijke trouwkaart van maken en deze naar alle gasten versturen. Dat is toch mooi; dat mijn foto’s straks in de huiskamer van alle familie en vrienden staan! Mijn foto’s op zo’n persoonlijke trouwkaart; gewoon echt bijzonder.

Origineel receptieboek

Naast een persoonlijke trouwkaart wilden ze ook graag een origineel receptieboek. Van de foto’s van de loveshoot in Delft heb ik een prachtig origineel receptieboek gemaakt. Alle foto’s van de loveshoot zitten erin en er is veel ruimte voor de gasten om een persoonlijke boodschap achter te laten.

Zo hebben ze de bruiloft een zeer persoonlijke touche gegeven; een persoonlijke trouwkaart en een origineel receptieboek en dat allemaal van de loveshoot in Delft.

 

Delft Loveshoot

 

2 comments on “Loveshoot in Delft”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope