bruidsfotograaf hazerswoude-dorp

Wow, wat een fantastisch begin van het seizoen! 25 graden op 10 april, wie had dat ooit gedacht. Mijn lieve bruidspaar Matthijs en Tamara hebben het super getroffen met de warmste 10 april ooit. Het was heerlijk en wat hebben we geboft!

Mijn dag begon ‘s morgens thuis bij Tamara, waar zij samen met haar moeder aan het aankleden was. Het was even zoeken naar het juiste huis J, maar gelukkig met hulp van de overburen het juiste nummer gevonden. Tamara zag er prachtig uit, wat een mooi plaatje. Het blijft super speciaal om bij het moment van aankleden aanwezig te mogen zijn  en als een van de eerste de jurk te mogen bewonderen. Zeker met alle nieuwsgierige familieleden beneden.

Matthijs en Tamara trouwden op het stadhuis van Alphen aan de Rijn, een prachtige locatie en een gezellige trouwambtenaar. Daarna zijn we foto’s gaan maken bij een mooie molen en op een brug. Ook de brommer van Matthijs ging nog even mee op de foto. Dat vind ik altijd erg leuk, wanneer zoiets eigens op de foto mee gaat. De foto’s zijn prachtig geworden. Nog even thuis lunchen en daarna trouwden ze voor de kerk. Na de dienst stond de klas van Tamara het bruidspaar op te wachten met bellenblazen, liedjes, cadeautjes, bloemen enz. het was een gezellige drukte.

Lieve Matthijs en Tamara het was een mooie dag en ik heb van jullie genoten. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

bruidsfotografie hazerswoude-dorp

 

One comment on “Bruidsfotograaf Hazerswoude-dorp”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope