Bruidsfotografie Wijk bij Duurtsede

Bruidsfotografie Wijk bij Duurstede - Mark, Sandra en Ariel

Wat hebben we weer een prachtige bruiloft mogen vastleggen! Hoewel de dag wat onstuimig begon en de voorspellingen niet veel goeds aangaven, is het een mooie dag geworden. Alles wat buiten was  gepland kon ook gewoon buiten plaatsvinden.

Mijn dag begon vandaag in Linschoten bij het huis van Mark en Sandra. Wat deze dag nog meer bijzonder maakte is dat; Mark en Sandra niet alleen samen trouwden, maar ook een beetje samen met hun dochtertje Ariel .  Mark en Ariel kwamen samen Sandra ophalen en wat zagen ze er allemaal prachtig uit.

Ze trouwden op het Kasteel van Wijk bij Duurstede, een hele mooie locatie waar we de hele dag zijn geweest. Eerst het burgerlijk huwelijk in het kasteel en daarna trouwden zijn voor de kerk in het grote prieel in de tuin van het kasteel. Dit vond ik echt heel bijzonder en een fantastische plek om mooie foto’s van een kerkelijke ceremonie te maken.

Uiteraard nog een mooie fotoreportage gemaakt en dat was erg leuk met de kleine Ariel erbij. Tussendoor even samen rennen, tikkertje doen en gewoon veel lol gemaakt!

Lieve Mark, Sandra en Ariel ik heb van jullie genoten. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Mark-en-Sandra-collage-web

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope