Bruidsfotograaf Bergschenhoek

Bruidsfotograaf Bergschenhoek Maurice en Femke

Vandaag mocht ik de dag vastleggen van Maurice en Femke en wat hebben we een fantastische dag gehad. Samen met hun prachtige dochters Bente en Fiene trouwden zij op Slot Moermond in Renesse. Een buitenbruiloft en dan met weercijfer 10!

Mijn ochtend begon thuis bij Femke en de 2 meiden in Bergschenhoek. Samen met mijn assistent Mireille hebben we foto's gemaakt van het aankleden en het moment dat Maurice de dames kwam ophalen. Eerst kwamen Bente en Fiene naar buiten en wat een plaatjes waren ze, zo ontzettend schattig! Daarna mocht Maurice dan eindelijk Femke zien in haar prachtige jurk en wat is dat elke x weer een prachtig moment om bij te mogen zijn.

Op weg richting Renesse naar Slot Moermond.  De locatie was echt prachtig versierd, aan elk detail was gedacht. Mooie witte stoelen, met overal decoraties. Alle gasten waren chique gekleed en dat maakte het plaatje compleet. Een prachtige ceremonie, zelden heb ik van een ceremonie zoveel foto's gemaakt. Het was prachtige en vooral heel erg persoonlijk. Na de ceremonie toosten en de taart aansnijden. Daarna hebben we nog prachtige foto's gemaakt rondom het slot.

Al vanaf het eerste gesprek dat ik met ze had zag ik dat dit 2 ontzettend lieve mensen zijn! Op de bruiloft werd dit gevoel beaamd, wat een lieve woorden werden er tegen ze gezegd. Zelfs ik werd er af en toe emotioneel van! Ik heb intens genoten van de liefde die ik zag, de liefde voor elkaar, de 2 meiden, maar ook de liefde van familie en vrienden.

Lieve Femke en Maurice het was een prachtige dag, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik heb intens genoten en prachtige foto's gemaakt!

Liefs Tamara

Femke-en-Maurice-collage

4 comments on “Bruidsfotograaf Bergschenhoek”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope