Bruidsfotograaf Wilnis

Een prachtige bruidsreportage van Ruud en Janneke

Elke bruiloft is bijzonder, maar deze was voor mij de meest bijzondere in jaren. Vandaag trouwde mijn beste vriendinnetje en ik mocht deze dag niet alleen vastleggen, maar was ook nog Janneke haar getuige! Een dubbel rol voor mij vandaag en wat was het een prachtige dag!

's Morgens vroeg begon de dag bij Janneke waar zij door haar moeder en zusje werd aangekleed. Jeetje was zag ze er mooi uit, echt een plaatje om te zien (ik moest stiekem wel een traantje wegpinken hoor). En daar kwam haar Ruud haar ophalen samen met hun zoontje Daan. Met de familie zijn we eerst familiefoto's gaan maken en daarna samen met Janneke en Ruud en natuurlijk Daan op weg om foto's te maken. De bruidsjonkers Bram en Guus gingen ook gezellig mee, zijn mochten de hele dag Janneke haar sleep dragen en wat namen ze deze taak mooi serieus.

Hoewel het nog een beetje fris was, was het verder echt fantastisch weer om foto's te maken. Ze hadden prachtige plekjes uitgekozen, echt locaties die bij ze passen. Eerst foto's op het erf van Ruud zijn ouders (uiteraard ook met een tractor erbij), daarna een prachtige witte brug en tot slot boven op een oud fort. Echt veel te zeggen of te sturen hoede ik niet, de knuffels, kusjes en verliefde blikken kwamen vanzelf. Heerlijk om je vriendinnetje zo in Love te zien!

Terug naar het huis van Ruud zijn ouders, waar alle daggasten het bruidspaar ontvingen. Even gezellig lunchen met z'n allen en daarna naar de rietschuur waar het Ja-woord werd voltrokken. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik me bij een ceremonie in de rietschuur moest voorstellen, maar WOW, wat een fantastische locatie. Echt unieke en bijzonder! Na een mooie ceremonie en aansluitend een toost nog even wat foto’s gemaakt rondom de rietschuur. In Vinkeveen trouwden ze ook nog voor de kerk om daarna op het Kasteel van Woerden de dag af te sluiten met een heerlijk diner en een fantastisch feest!

Wat is het een super dag geweest! Lieve Ruud en Janneke bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik heb intens van jullie genoten. Hou van jullie!

Bruidsfotografie Wilnis

 

4 comments on “Bruidsfotograaf Wilnis”

  1. Het was een eer om dit mooie en leuke bruidspaar ceremonieel te mogen trouwen op zo een bijzondere locatie! En wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Mijn grote complimenten! Groetjes, Callista van Delft (www.callistas.nl weddings & events)

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope