Bruidsfotografie Delft

 

Bruidsfotografie Delft - Werner en Quirine

Vandaag was het de grote dag van Werner en Quirine. Samen met assistent Kees komen we aan bij het huis van de ouders van Quirine. Quirine’s haar en make up zijn bijna klaar, haar zus Simone en moeder helpen Quirine in de jurk. Wat ziet ze er prachtig en stralend uit!

Werner komt in een mooie witte Kever cabrio Quirine ophalen. Vol spanning wacht hij op het pleintje en komt Quirine naar buiten toe. Een prachtige ontmoeting, van twee hele mooie mensen in het bijzijn van de familie en vrienden.

Daarna vertrekken we naar Delftse Hout om foto’s te maken. Ze hebben helium balonnen meegenomen en op een bruggetje waar ook de foto’s van de trouwkaart zijn gemaakt, hebben we schitterende foto’s gemaakt. Het weer is prachtig en werkt volop mee!

Daarna zijn we naar het bushokje in Delft gereden, waar ze elkaar de eerste kus hebben gegeven. Nog langs de Oostpoort voor foto’s en op naar de ceremonie in het Stadhuis van Delft. Familie en vrienden staan al klaar.

Hierna vertrekken we naar het Rietendak in Delft.  Daar snijden ze de taart aan en toasten we met elkaar. We hebben familiefoto’s gemaakt in de prachtige natuur rondom het Rietendak.

Na het diner begint het feest.

Werner en Quirine, ik vond het super om jullie prachtige dag te mogen vastleggen! Heel veel geluk en geniet van de foto’s

Bruidsfotografie Delft

9 comments on “Bruidsfotografie Delft”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope