Trouwfotograaf Delft

Trouwfotograaf Delft - Jelle en Susan

Een prachtig bruidspaar, twee lieve kindjes en veel dierbare vrienden en familie: een aantal ingrediënten van de mooie trouwdag van Jelle & Susan. Mijn ochtend begon thuis bij een goede vriendin van de bruid waar ik de voorbereidingen van Susan en Floor (kindje van het het bruidspaar) mocht vastleggen. Toen Susan en Floor klaar waren, mocht Jelle eindelijk zijn bruid en bruidsmeisje komen halen. Met een stoere Range Rover kwamen de mannen, Jelle en Naud, de dames ophalen. Jelle wist even niet wat hij moest zeggen toen hij zin stralende bruid zag. Wat is ze mooi!

In de fotoreportage was een hoofdrol voor de kids weggelegd. Voor de foto’s met de kids zijn we naar In het stadspark in Vlaardingen gegaan. Een prachtige groene omgeving waar we veel pret hebben gemaakt. Lieve Naud en Floor deden het super! Na de foto’s met de kids zijn bruid en bruidegom nog even lekker samen op de foto gegaan. De stoere haven van Vlaardingen heeft een boel mooie plekjes om foto’s te maken.

In het bijzin van hun dierbare vrienden en familie gaven Susan en Jelle elkaar in Restaurant de Lickebaertshoeve het Ja! woord. Het weer deed goed mee want Jelle & Susan hebben elkaar buiten het Ja woord kunnen geven. Tijdens de trouwceremonie was er natuurlijk een hoofdrol voor hun prachtige kinderen. Floor strooide vrolijk met de rozenblaadjes en Naud kondigde vol trots de  bruid aan. De belangrijkste taak voor Floor en Naud was wel het brengen van de ringen. Wat deden ze dat goed. Na de ceremonie was er taart en toost en gingen tot laat in de avond de voetjes van de vloer.

Jelle en Susan ik heb van jullie en de kids genoten! Bedankt dat ik erbij mocht zijn.

Liefs Pien

Trouwfotograaf Delft

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope