trouwfotografie Pijnacker

Trouwfotograaf Pijnacker - Richard en Charlotte

Vandaag mocht ik de dag vastleggen van Richard en Charlotte, twee lieve en gezellig mensen. Mijn dag begon bij de ouders van Charlotte in Mijnsherenland (en daar had ik tot nu toe nog nooit van gehoor, maar zo kom je nog is ergens). Gezellig met de hele familie en  alle vrienden kwam Richard zijn Charlotte daar ophalen. Met een stralend zonnetje, een mooie auto, lieve mensen en een fantastisch bruidspaar was het hele plaatje compleet!

Wat hebben we een geluk gehad met het weer! De voorspellingen waren heel slecht, maar gelukkig hebben we het tot 16:00 ‘s middags droog weten te houden. Voor de foto’s was het weer echt perfect! Mooi zacht licht en daar houd ik van! Samen met het bruidspaar en de videograaf Stefan van Eekelen zijn we op weg gegaan om prachtige foto’s te maken. Eerst bij een museum in een oude boerderij in Heinoord en daarna in Delftse Hout in Delft. We hebben een hoop lol gehad en de foto’s zijn prachtig geworden!

Op naar Pijnacker om in het Witte huis elkaar het ja-woord te geven. Een prachtige locatie, waar het altijd gezellig is! Opgewacht door familie en vrienden kwamen ze aan in de mooie trouwauto. Na een mooie ceremonie waren ze dan eindekijk getrouwd en dat werd gevierd met een kus op het balkon tijdens de balkonscène!

Lieve Richard en Charlotte bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten en ga een prachtig album voor jullie maken. Geniet van elkaar en we zien elkaar snel! Liefs Tamara

trouwfotograaf Pijnacker

5 comments on “Trouwfotograaf Pijnacker”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope