Trouwfotograaf Leidschendam

Trouwfotograaf Leidschedam - Luciano en Daphne

Soms is het echt duimen, duimen en nog is duimen voor mooi weer. De dag voorafgaand aan de bruiloft van Luciano en Daphne kwam de regen nog met bakken uit de lucht vallen en de voorspellingen waren niet zo best. Maar gelukkig hebben we een prachtige dag gehad en zijn we zelfs het grootste deel van de dag lekker buiten in de zon geweest.

De dag begon thuis bij de ouders van Daphne, waar zij zich samen met haar moeder en 2 vriendinnen aan het voorbereiden was. Wat zag ze er prachtig uit, een echt klassiek bruidje! De familie kwam aan en dat betekende dat Luciano onderweg was. Wat ik ontzettend mooi vond, was dat Luciano en Daphne ervoor gekozen hadden om het moment van elkaar zien echt samen te doen. Daphne wachtte boven op hem en zo konden ze in alle rust elkaar bewonderen en even genieten van elkaar. Uiteraard mocht ik hier wel bij zijn en dat vond ik super bijzonder.

Met de familie in colonne naar Rijswijk, waar ze in landgoed Te Werve elkaar het ja-woord gaven. Een prachtige ceremonie die nog mooier werd toen ze voor elkaar hun trouwgelofte uitspraken. Ook ik had eerlijk gezegd ook wel een traantje in mijn ogen hierbij J. Aansluitend toosten en natuurlijk de taart aansnijden.

Daarna zijn we rondom het landgoed de foto’s gaan maken in het bos. Het licht was echt prachtig! De zon scheen mooi door de bomen en dan met zo’n mooie en lief stel….gewoon helemaal perfect!

Lieve Luciano en Daphne ik heb jullie leren kennen als 2 ontzettend lieve mensen. Bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen.

Liefs Tamara

 

Trouwfotograaf Leidschendam

 

6 comments on “Trouwfotograaf Leidschendam”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope