Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf Amersfoort - Jos en Maaike

Soms zijn er van die bruiloften waarvan je weet dat je ze nooit meer gaat vergeten! Vandaag was dat er zo'n eentje, de bruiloft van Jos en Maaike was prachtig, maar wel een beetje anders gelopen dan gepland.

Mijn dag begon thuis bij Maaike in Gorinchem, waar zij samen met het gezin zich aan het voorbereiden was. Jos wachtte haar daarna op op een prachtig plekje op de dijk, daar mochten ze elkaar dan eindelijk zien. Samen zijn we naar een mooie bomenlaan gereden om de eerste foto's te maken. Dit zouden we vervolgen bij het Ketelhuis in Amersfoort, maar onderweg gebeurde het onverwachte. We kwamen in een file terecht van ruim 21 km! Maar dat was helaas nog niet alles, de trouwauto raakte oververhit en moest echt heel nodig afkoelen. Gelukkig reden we net voor een benzinepomp en konden we gelukkig uit de file. Daar snel de familie ingelicht en de eigenaar van de auto gebeld. Familie was ook onderweg en zo stonden we even later met bijna de hele familie bij de shell pomp. Auto flink gekoeld met water en gelukkig konden we daarna weer verder. De file was inmiddels ook een stuk minder geworden, dus dat was een geluk bij een ongeluk. Wel een hoop tijd kwijt van de dag en dus konden we helaas niet meer naar de geplande picknick.

Gelukkig kon de bonbons workshop wel gewoon door gaan en hebben we daar gezellig met z'n allen geluncht. Ook was er nog genoeg tijd om bij het Ketelhuis mooie foto's te maken van Jos en Maaike. Wat een prachtig stel, het foto's maken ging vanzelf en de locatie was echt prachtig. Heel stoer met oude muren, een oude locomotief, zeecontainers, een trein, windmolen enz. Gewoon echt super gaaf!

De dag was ondanks het verhaal met de auto echt fantastisch! Heerlijk intiem met de familie en de ceremonie pas na het diner met alle gasten van het feest.

Een bijzondere dag en een vreemde ervaring. Ik zal het hectometerpaaltje 44,6 nooit meer vergeten! Jos en Maaike ik heb van jullie genoten, bedank dat ik erbij mocht zijn!

Liefs Tamara

Trouwfotograaf Amersfoort

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope