Bruidsfotograaf Amerongen

Bruidsfotograaf Amerongen - Harmen en Daisy

Wow wat bijzonder, dat is het eerste dat in mij op komt als ik terug denk aan de bruiloft van Harmen en Daisy! Al vanaf het eerste telefoongesprek wat ik met Daisy voerde klikte het ontzettend goed en dat werd tijdens ons eerste gesprek in de showroom helemaal bevestigd. Wat zijn ze ontzettend lieve en enthousiaste mensen en na het horen van alle plannen voor de bruiloft wilde ik deze heel graag op de foto zetten.

's Morgens vroeg begon mijn dag bij Daisy haar ouders in Hoofddorp. Waar zij, in het bijzijn van de familie, werd opgehaald door haar Harmen. Wat een mooi moment is dat toch altijd wanneer een bruidspaar elkaar voor het eerst mag zien. Zo bijzonder dat ik daar getuige van mag zijn.

Samen met het bruidspaar en Harmen zijn broer en vriend die filmden, zijn we naar het kasteel van Amerongen gereden. Dit was af en toe echt hilarisch als de jongens weer rare capriolen uit haalde om een stukje film te maken. Echt geweldig gewoon, ben benieuwd wat ze ervan maken.

Bij het kasteel hebben we een prachtige fotoreportage gemaakt, ontzettend gelachen en echt genoten van deze 2 lieve mensen. Ondertussen waren ook de familie en vrienden op het kasteel aangekomen om samen te genieten van een heerlijke lunch. Aansluitend de trouwceremonie in de oranjerie. Deze was erg persoonlijk, doordat de getuige allemaal iets vertelde over het bruidspaar en ook nog een goede vriend vertelde een mooi verhaal. Na de ceremonie was er champagne en een heerlijke bruidstaart.  's Avonds na het diner trouwden Harmen en Daisy in de kerk van Amerongen.

Wat ik ontzettend bijzonder vond aan deze dag was dat het geloof van Harmen en Daisy een grote rol speelde. Niet alleen tijdens de kerkelijke inzegening, maar ook de rest van de dag. In een tijd waar je dit niet meer zo heel vaak tegen komt, vond ik het heel mooi om te zien hoe zij elkaar ook hierin helemaal gevonden hebben.

Lieve Harmen en Daisy ik vond het een eer dat ik erbij mocht zijn en jullie dag mocht vastleggen. Ik heb intens van jullie genoten en wens jullie alle geluk van de wereld samen!

Liefs Tamara

Bruidsfotograaf Amerongen

6 comments on “Bruidsfotograaf Amerongen”

  1. Wat een fantastische foto's en we kunnen haast niet wachten op de rest van de foto's! Het ging ook allemaal super leuk en professional op de dag zelf, echt ontzettend goed. We hoorden van de daggasten ook alleen maar positieve reacties. Het was zo ook gewoon gezellig om je erbij te hebben. We zijn ontzettend benieuwd naar de rest.

  2. The Kools from Florida say congratulations. Beautiful bride - gorgeous dress (at least Ivy says so) and handsome husband. God's blessings to you in the future - and - congratulations to your parents.

  3. Dick and I send our very best wishes to Daisy and Harmen, for a wonderful life together. The photos of the wedding are wonderful...a really cute couple...beautiful dress. They look great together. We think of Daisy and her family often, and look forward to the day
    they make a return visit to Sandy Pines...

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope