Bruidsfotograaf Noord-Holland los

"Nog nooit ben ik op een bruiloft geweest waar het thema zo tot in de puntjes was door gevoerd! Jeroen en Titia wilden graag een vintage bruiloft en die hebben ze gekregen!"

In de tuin van de ouders van Jeroen trouwde zij afgelopen zaterdag in vintage stijl. 's Morgens thuis bij Titia was ik al heel enthousiast over haar gave schoenen, maar toen ik aan kwam op de trouwlocatie wist ik niet wat ik zag. Aan elke detail was gedacht! Zoveel zelfgemaakte decoraties, prachtige versiering, mooi geklede gasten en zelfs de getuige hadden petticoats en/of bretels aan!

Dan met hun prachtige kleding, de bloemenmeisjes, de koets, de roze caravan van de thee tantes, alle kleuren die bij elkaar pasten, het was gewoon een prachtig en compleet plaatje!

Nog nooit heb ik zoveel foto's gemaakt van alles om het bruidspaar heen. Ik vond het fantastisch! En dan ook nog 2 van die ongelooflijk lieve mensen waar de liefde echt vanaf straalt! Het was echt een fantastische dag!

Lieve Jeroen en Titia heel erg bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik heb van jullie genoten!

Bruidsfotograaf Noord-Holland - Jeroen en Titia

 

 

8 comments on “Bruidsfotograaf Noord-Holland - Jeroen en Titia”

  1. Tamara heeft de sfeer van onze bruiloft heel goed weten te pakken! Tamara is een goede fotografe; het grootste gedeelte van de tijd hadden we niet eens door dat ze er was en foto's nam, toch staat alles er op! Het was ook gezellig en heel ontspannen om met haar de fotoshoot te doen.

  2. Tamara heeft de sfeer van onze bruiloft heel goed weten te pakken! Tamara is een goede fotografe; het grootste gedeelte van de tijd hadden we niet eens door dat ze er was en foto's nam, toch staat alles er op! Het was ook gezellig en heel ontspannen om met haar de fotoshoot te doen.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope