Bruidsfotografie Noord-Holland

Bruidsfotografie Noord–Holland – David en Wendy

Dit keer mocht ik de bruiloft vastleggen van David en Wendy. Het was weer een prachtige dag. Dit keer begon mijn dag niet bij de bruid, maar mocht ik eerst het aankleden van de bruidsgom vastleggen. Hij was gewoon thuis samen met zijn ouders, zus en hun schattige zoontje Joel. Nadat David zijn pak aan had getrokken ben ik naar het huis van Wendy haar moeder gegaan, met wat hindernissen van de Alkmaarse vierdaagse onderweg! Daar aangekomen trof ik een hele ontspannen en relaxte bruid en samen met haar moeder trok ze haar bruidsjurk aan. Wat zag ze er prachtig uit!

Tot en met het moment dat David haar op kwam halen, in het bijzijn van de familie, was het best mooi weer. Maar helaas tijdens het maken van de familiefoto’s begon het te regenen en zijn we een paar keer snel naar binnen gevlucht. Ook tijdens het maken van de fotoreportage hebben we het helaas niet droog gehouden. Gelukkig konden we een beetje schuilen onder de bomen en hebben we prachtige foto’s kunnen maken! Gewoon af en toe even onder de paraplu en gelukkig kon het bruidspaar er ook wel een beetje om lachen.

Ze trouwden in een prachtig kerkje in Heiloo om vervolgens bij Herberg Jan naast het kerkje te toosten met de gasten. Na de borrel zijn we naar het strand gereden waar zij ’s avonds het feest gaven. Daar hebben ze de koude wind nog even getrotseerd voor nog een paar mooie foto’s.

Lieve Wendy en David bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

Bruidsfotografie heiloo

2 comments on “Bruidsfotografie Noord–Holland”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope