Bruidsfotograaf Bergschenhoek

Bruidsfotograaf Bergschenhoek - Edwin en Valerie

De liefde spat eraf bij de bruidspaar! Valerie had de nacht samen met haar zus in haar oude slaapkamer doorgebracht, net als vroeger. Gezellig weer even als gezin bij elkaar voordat dochter lief definitief uitvliegt. Valerie had zoveel zin om Ja te zeggen tegen de liefde van haar leven: haar Edwin!

Het was Edwin zijn taak om een mooie trouwauto te regelen en dat heeft ie goed gedaan: de lievelingsauto van Valerie een Range Rover Discovery. Het prachtige bruidspaar zag elkaar voor het eerst in de tuin van het ouderlijk huis van Valerie. En wat was Edwin onder de indruk. Voor de fotoshoot zijn wij op een voor Valerie bijzondere plek aan de Reeuwijkse plassen geweest. Romantisch aan en op het water.

Net als het Ja woord wat Edwin en Valerie aan de oever van de Rotte gaven. De Retraiterie is een prachtige, unieke locatie aan de oever van de Rotte, een prachtige plek om elkaar het Ja woord te geven. De prachtige aankleding van de trouwlocatie was verzorgd door Oliving, de zus van de bruidegom. Na een gezellige, ontspannen lunch was het dan einde lijk zover: de ceremonie. In de verkoelende schaduw aan de oever van de Rotte gaven Edwin en Valerie elkaar het Ja woord. Na de bruidstaart en de toost ging het gezelschap op weg naar de diner en feestlocatie de Brasserij te Delft waar tot in de late uurtjes gefeest werd.

Lieve Edwin en Valerie ik heb intens van jullie genoten, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Liefs Pien

Edwin-en-Valerie-collage

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope