Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht – Een prachtige binnenlocatie

Wow! Wat heb ik weer een fantastische bruiloft mogen vastleggen! Dit keer de bruiloft van Martin en Carolien en een hele speciale voor mij. Carolien is de dochter van een van mijn moeders beste vriendinnen en ik ken haar al mijn hele leven. Elkaar ruim 20 jaar niet gezien en nu mocht ik getuige zijn van haar grote dag en wat voor 1!

Een dag die de geschiedenisboeken in gaat als die met de meest heftige zomerstorm ooit! Dat verwacht je toch niet als je op 25 juli trouwt. Storm, regen, afgewaaide takken en coderood / oranje voor het weeralarm.  Gelukkig waren Martin en Carolien 2 weken eerder al voor de wet in Duitsland getrouwd en hebben ze daar 33 graden gehad. Maar sowieso kon geen regenbui deze dag verpesten, wat een heerlijke, lieve mensen, echt ontzettend genoten van hun liefde voor elkaar.

Mijn dag begon bij Carolien haar moeder Jannie, waar zij zich boven ging aankleden met haar moeder en zus en Martin beneden op haar wachtte. Wat zag ze er prachtig uit, het leek wel of de jurk echt voor haar was gemaakt en haar roze schoenen vond ik echt geweldig! De trap af naar beneden, Martin stond onderaan de trap en het blijft zo mooi om dit moment te mogen zien.

Snel nog even de buienradar checken, kunnen we wel of niet nog even naar Utrecht om foto’s te maken?!? Gelukkig zou het nog ongeveer een uur droog blijven en dus snel in de auto naar het centrum van Utrecht. In de auto en tijdens de reportage heb ik wel erg moeten lachen; Martin komt namelijk uit Duitsland en er werd uiteraard voornamelijk Duits gesproken. Hier kon ik gelukkig delen van verstaan, maar af en toe echt niet te volgen. Ook Carolien vergat vaak als ze tegen mij praatte terug te gaan op het Nederlands, wat af en toe voor vragende blikken zorgde. We hebben prachtige foto’s bij de Dom en de grachten gemaakt en zijn ook nog even in de kloostertuin geweest. Na een half uur begon en het te druppelen en de buienradar had op de minuut af gelijk gehad. Dus snel de auto weer in.

Een dag van te voren hadden Carolien en ik nog even contact gehad over foto’s maken op een binnenlocatie.  Aangezien de voorspelling zo slecht waren. En hoe toevallig waren we allebei op dezelfde locatie uit gekomen; de Metaal Kathedraal in de Utrecht. Op het moment dat we daar aankwamen kwam de regen echt met bakken uit de lucht en was het behoorlijk gaan waaien. Geen overbodige luxe dus deze locatie. Het was echt prachtig, mooie bogen, oude muren en een prachtige lichtinval!

Om 14:00 trouwden zij voor de kerk in de Marekerk in de Meern. Een hele mooie en vooral persoonlijke dienst. De storm was inmiddels echt losgebarsten, maar wij zaten lekker veilig en droog binnen! Na de dienst was er een receptie bij Abrona in de Meern. Hier werden zij warm onthaalt door familie en vrienden met champagne. Het was een gezellige middag, met vooral heel veel knuffels!

Lieve Martin en Carolien ik heb ontzettend van jullie genoten! Jullie liefde is zo mooi om te zien. De foto’s zijn prachtig geworden en ik ga er een mooi album van maken. Heel erg bedankt dat ik erbij mocht zijn en hopelijk zien we elkaar nog een keertje!!

Liefs Tamara

Bruidsfotografie Utrecht

2 comments on “Bruidsfotograaf Utrecht”

  1. Wat heb je een prachtige foto's gemaakt en een leuke blog geschreven. Ik heb zelf een blog en zal dit even delen via mijn social media! Bijzonder dat je dit met lien en Martin mocht delen! Wij hebben genoten van de bruiloft! Ben heel benieuwd naar je foto's maar van wat ik er nu van zie...prachtig!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope