Bruidsfotograaf Voorschoten

J&A hadden zich enorm verheugd op buiten trouwen en hoe leuk is het dan als het weer hieraan meewerkt. In de vroege ochtend begon mijn dag thuis bij de ouders van de bruid. Alle voorbereidingen voor de bruid werden liefdevol begeleid door haar lieve vriendinnen en moeder. En toen de bruid klaar was, kwamen de zenuwen. Ooohhh hoe zou haar bruidegom er uitzien? Zo spannend. En dan is het eindelijk zo ver: de ontmoeting. Wat waren ze onder de indruk van elkaar en terecht! Ze waren prachtig.

Als je besluit op een prachtig kasteel te trouwen dan hoef je niet ver te zoeken naar een mooie fotolocatie! De omgeving vanKasteel Duivenstijn is prachtig. De mooie, grote statige bomen, de kleine smalle laantjes en het kasteel zelf, te mooi. Na de fotosessie was er even tijd voor een broodje en daarna was het toch echt zo ver! Het Ja woord.

In de prachtige tuin van het kasteel zeiden ze volmondig ja. In het bijzin van hun lieve vrienden en familie vieren ze de liefde en nadat de getuigen hun handtekening gezet hadden was het huwelijk dan echt definitief. Na het Ja woord zijn we vertrokken naar de feestlocatie midden in het oude centrum van Leiden. De heerlijke aardbeien bruidsstaart werd aangesneden en de felicitaties werden in ontvangst genomen. Na het diner was het tijd voor een feestje.

Het was een geweldige dag en ik heb er ontzettend van genoten! Liefs Pien

Bruidsfotograaf Voorschoten

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope