Bruidsfotograaf Kasteel Heeswijk- Bas en Emmy

Een jaar geleden trouwden Bas en Emmy al officieel. Wegens hun emigratie naar Amerika (hoe gaaf is dat), stelden zij het grote feest even uit. Vandaag  was het dan zover; een groot feest, diner en een mooie fotoreportage op kasteel Heeswijk. Het bruidspaar Bas en Emmy had ik nog niet ontmoet, maar alleen per mail vanuit Amerika de wensen besproken. best wel spannend eigenlijk om de dag op deze manier te beginnen.

Na onze gezellige kennismaking op het Kasteel zijn we foto's in en rondom het kasteel gaan maken. Een super mooie locatie, met 2 mooie en lieve mensen. Het was prachtig weer, met een heerlijke zonnetje.  We hebben erg veel lol gehad, vooral de Gerard Joling pose van Bas leidde tot hilarische foto's!

Ondertussen druppelden vrienden binnen en begon een uitgebreid diner. Na het diner hebben we familiefoto's in de tuin kunnen maken en hebben Bas en Emmy het feest geopend door met een zwaard een champagne fles te ontkurken! Dit is een traditie van vroeger en super leuk dat ze dat op het kasteel nog steeds doen. Ook de taart werd hiermee aangesneden en toen begon het feest! Een goede dj met een saxofonist hebben voor heerlijke muziek gezorgd. Een supermooie dag die ik als fotograaf mocht vastleggen samen met assistent Kees.

Lieve Bas en Emmy, bedankt dat ik erbij mocht zijn. Heel veel geluk samen en geniet van de foto's!

Liefs Renee

Bruidsfotograaf Kasteel Heeswijk

2 comments on “Bruidsfotograaf Kasteel Heeswijk”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope