Dave-en-Ester

Bruidsfotograaf Gorinchem

Vandaag mocht ik de grote dag van Ester en Dave vastleggen en Wat hebben we onwijs geluk gehad! De hele week waren de voorspellingen zo ontzettend slecht, in bijna het hele land regen, maar in Gorinchem was het gewoon tot 16:00 droog. Alles wat we buiten wilden doen kon gewoon doorgaan en zelfs de groepsfoto na het eten (terwijl het al 3 uur non-stop geregende) hebben we nog buiten kunnen maken. Dat noem ik nog is geluk hebben!

Mijn dag begon thuis bij Dave waar hij zich met alle mannen van de familie en de poes Cooper zich aan het voorbereiden was. Het was erg gezellig en de nieuwsgierigheid van Cooper gewoon hilarisch! Vervolgens naar het huis van Ester haar ouders, waar zij zich met alle dames aan het aankleden was. Wat zag ze er prachtig uit, vooral haar klaterde schoenen vond ik geweldig! In een rode jeep kwam haar Dave haar ophalen en de eerste tranen waren een feit.

Samen met hun vriendin Roos zijn we foto's gaan maken en dat was erg leuk en vooral gezellig. Mooie locaties en wat we allemaal niet verwacht hadden; de hele tijd zon gehad! Het was heerlijk om te zien hoe Ester en Dave zo van elkaar aan het genieten waren.

De ceremonie vond plaats op het oude stadhuis van Gorinchem, een mooie locatie en een hele gezellige ambtenaar. Ze deed het echt ontzettend leuk en maakte het heel persoonlijk. Aansluitend uiteraard een mooie balkonscene en grappig om te zien hoe Ester haar Maxima wuifje had geoefend.

Thuis bij Ester haar ouders hebben ze getroost en de taart aangesneden. Ik vond het erg mooi en vooral persoonlijk dat ze en locatie hadden gekozen waar ze zelf is opgegroeid en ook Dave een jaar heeft gewoond. Dit maakte het vertrouwt voor iedereen en gaf een mooi speciaal tintje aan de dag!  Rond half 4 keek ik is naar de licht en dacht; misschien moeten we het moment van de familiefoto's maar iets vervroegen. En dat was echt een perfecte gedachte, want bij de laatste groepsfoto begon het heel hard te regenen.

Het diner was bij 't Posthuijs in Leerdam, waar we heerlijk gegeten hebben. Aansluiten de feestavond die Ester en Dave met een prachtige dans geopend hebben. Het was echt een fantastische dag!

Lieve Ester en  Dave het was super om erbij te mogen zijn! Bedankt voor alles en we spreken elkaar snel. Geniet van jullie reis op Bali!

Liefs Tamara

 

bruidsfotograaf Gorinchem

3 comments on “Bruidsfotograaf Gorinchem”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope