Trouwen bij Op Hodenpijl Trouwen bij Op Hodenpijl  - Sander en Arlette

Met veel liefde en aandacht hebben Sander en Arlette hun trouwdag gepland. De gasten, de aankleding, de trouwauto, de trouwlocatie, alles is met liefde gekozen dus dat wordt weer ene mooie dag om de liefde te vieren. En we gaan het niet hebben over de regen… want als jouw trouwdag om de liefde draait, heb je helemaal niet door dat het regent!

Mijn foto-dag begon thuis bij de bruid die samen met haar moeder zich klaar maakte voor de dag. Haar kapsel, de jurk en de aankleding van het huis is uitgezocht door de bruid. En met de zenuwen ging het eigenlijk wel… Vrolijk en enthousiast stond Arlette klaar voor haar Sander. Maar voor Sander was het even wat anders… hij was zenuwachtig en helemaal sprakeloos toen hij zijn prachtige Arlette zag. Zo mooi om te zien hoe trots een bruidegom is als hij zijn bruid ziet. Een onvergetelijk mooi moment.

Na de ontmoeting gingen we op pad voor de fotoreportage en het slechte weer heeft ons naar binnen gejaagd… en dat was helemaal geen straf! Op naar de Westlandse Druivenkas voor de foto’s. In de druivenkas zijn een heleboel leuke, mooie plekjes om foto’s te maken. Na de druivenkas zijn we naar de trouwlocatie Op Hodenpeil gegaan. Het oude kerkje wat gene dienst meer doet als kerk is een prachtige trouwlocatie. De oude pastorie, de geweldige ligging en de eigentijdse serre maken deze locatie uniek.

In het bijzin van hun lieve familie en vrienden gaven Sander & Arlette elkaar het ja woord. Een mooie intieme ceremonie met de oh zo gewilde handtekeningen van het bruidspaar en de getuigen tot slot. Na de ceremonie was er gelegenheid voor de gasten om het bruidspaar te feliciteren. En natuurlijk waren de drankjes en snacks allemaal streekproducten.

De receptie, diner en feest vonden plaats in de Viersprong in 's-Gravenzande maar voor het zover was, zijn we nog even in de coniferen kas van een goede vriend van het bruidspaar geweest. En terwijl het buiten goot van de regen vermaakten wij ons prima en waren we droog!

Lieve Sander en Arlette bedankt dat ik er bij mocht zijn, het was een fantastische dag!

Liefs Pien

Sander-en-Arlette-collage

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope