Bruidsfotograaf Spijkenisse

Bruidsfotograaf Spijkenisse - Jos en Henny

Als vanaf het eerste gesprek dat ik had met Jos en Henny klikte het ontzettend goed. Wat een lief en vooral gezellig stel en gelukkig was dit wederzijds en mocht ik vandaag hun bruiloft vastleggen. Het was echt een prachtige dag, na alle regen se afgelopen weken was het nu stralend weer.

Mijn dag begon thuis bij Henny waar het een gezellige drukte was. Door haar dochter en vriendin werd ze in haar jurk geholpen en ze zag er schitterend uit. Ook haar kleindochter was echt een plaatje in haar bruidsmeisjes jurkje! Om 13:00 kwam Jos haar ophalen en dat was echt een mooi moment. Jos schoot vol van zijn prachtige aanstaande en de liefde van zoveel familie en vrienden die daar bij aanwezig waren.

Om 14:00 trouwden ze op het stadhuis van Spijkenisse. Een korte, maar zeer leuke ceremonie. Met uitsluitend een kus op het balkon. Na de ceremonie zijn we foto's gaan maken op verschillende plekken in Hellevoetsluis. Ontzettend veel lol gehad en hoewel ze het best lastig vonden om op de foto te gaan hebben ze het super gedaan. Lekker spontaan en heerlijk veel knuffelen!

Lieve Jos en Henny ik heb echt van jullie en jullie liefde voor elkaar genoten. Geniet van de foto's, jullie kunnen terug kijken op een fantastische dag!

Liefs Tamara

Jos-en-henny-collage

5 comments on “Bruidsfotograaf Spijkenisse”

  1. Wat een super leuke dag. Precies zoals gevraagd niet teveel poseren meer spontane foto's. De foto's die we tot nu toe gezien hebben gaan onze verwachtingen te boven. Wij zijn heel benieuwd naar de rest.
    super bedank Tamara.

  2. Hoi Henny, gefeliciteerd nog met jullie huwelijk. Ik heb je gezocht via google. Laat nog eens wat van je horen. Groetjes Toos Verstallen

  3. Hoi Henny, alsnog gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik heb je opgezocht via google. Laat nog eens wat van je horen. Groetjes Toos.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope