Bruidsfotograaf Leiderdorp

Bruidsfotograaf Leiderdorp - Danny en Jolanda

Vanmorgen begon mijn dag vroeg bij Jolanda haar ouders in Leiderdorp. Waar zij zich met haar  drie zusjes en de ceremoniemeester aan het voorbereiden was. Allemaal in de make up en de haren werden gedaan! Nu kon de jurk aan en die stond Jolanda echt fantastisch! Iedereen naar buiten voor het grote moment en daar kwam Danny aanrijden in een mini cabrio! Hij belde aan bij het ouderlijk huis van Jolanda en daar stond een prachtige mooie bruid!

Samen met assistent Marjolein zijn we foto's gaan maken bij De Poort in het centrum van Leiden, waar 's avonds het diner en feest plaats vond. Foto’s voor en onder de poort en op de scooter! Dit vond ik echt heel erg gaaf, leuk een persoonlijk tintje. Daarna reden we naar het park bij de Brasserie om ook nog een aantal mooie foto´s te maken. Danny en Jolanda hadden een kleine ingang ontdekt waar we met de auto door konden en in het park foto's konden maken.

Om 14 uur begon in de ceremonie, met een verrassingsspeech van de moeder van Danny en vader van Jolanda. Wat was het een prachtige dag met het weer! Zeker na de afgelopen onstuimige week! Na het officiële gedeelte kwam de champagne en werd de taart aangesneden.

Lieve Danny en Jolanda het was een hele mooie dag en jullie waren jullie relaxed en ontspannen, het was heerlijk voor mij om jullie te mogen fotograferen. Geniet van jullie reis en de foto's.

Liefs Renee

Danny-en-Jolanda-blog

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope