Trouwen in Rotterdam

Trouwen in Rotterdam - Martijn en Lilian

Wat is het weer een prachtige dag geweest! De hele week was het weer heel slecht, maar vandaag was het droog en kwam zelfs het zonnetje er af en toe door. Mijn dag begon thuis bij Lilian haar ouders, waar zij door haar vriendin en ceremoniemeester Michelle werd aangekleed. Ik heb veel ceremoniemeesters mee gemaakt, maar  Michelle was echt geweldig! heerlijk om er iemand bij te hebben op een trouwdag die echt alles regelt en overal op let!

Lilian zag er echt prachtig uit, een jurk die echt bij haar paste. En dat vond Martijn duidelijk ook toen hij haar voor het eerst zag. maar ook Martijn zag er heel mooi uit. In de Volkswagen kever zijn we gezamenlijk naar Rotterdam gereden en hebben daar waar zij elkaar de eerste kus hebben gegeven foto's gemaakt; onderaan de Erasmusbrug. Op de kop van het Noordereiland en langs het water bij de Boompjes hebben we fantastische foto's geschoten. Lilian ontpopte zich als een waar model en ze straalt gewoon van de foto's af!

Na het foto's maken hebben ze heerlijk gedineerd bij het Witte huis in Pijnacker, waar om 20:00 de ceremonie plaats vond. Een mooie en persoonlijke ceremonie en aansluitend met alle gasten een groot feest.

het was een prachtige dag! Lieve Martijn en Lilian, ik heb van jullie genoten en vond het super om erbij te mogen zijn. Heel veel plezier van de eerste foto's en tot snel.

Liefs Tamara

Martijn-en-lilian-collage

2 comments on “Trouwen in Rotterdam”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope