Bruidsreportage Pijnacker

Trouwreportage Pijnacker - Ferry en Sharon

Vandaag mocht ik de grote dag vastleggen van Ferry en Sharon. Al jaren kom ik bij Sharon op haar werk om foto’s te maken van de kindjes op het kinderdagverblijf. Elk jaar weer 2 gezellige dagen en een hele fijne samenwerking.

Mijn dag begon thuis bij Sharon waar zij samen met haar moeder en zus zich aan het voorbereiden was. Voor mij een gezellig weerzien met de familie; 2 jaar geleden had ik ook al de eer om de grote dag van haar zus Sabrina vast te leggen. Dus ook even gezellig bij kletsen! Sharon zag er echt prachtig uit en ik vond de bloemenkrans in haar haar echt geweldig! In een licht blauw VW busje kwam Ferry haar samen met hun zoontje Dyce ophalen. Super om te zien hoe alle kleuren zo mooi bij elkaar stonden; het busjes, de bloemen, zijn pak, de kleding van Dyce enz. enz..

Het weer was echt fantastisch, lekker een zonnetje en niet te warm. Samen zijn we foto’s gaan maken op een mooi plekje langs het water in Delftse hout. Ook hier kwamen alle kleuren zo mooi bij elkaar, elke foto past gewoon bij de ander! Dyce vond het allemaal best een beetje spannend, maar door hem gewoon zijn ding te laten doen zijn de foto’s echt super geworden.

Om 14:00 trouwden ze in het Witte huis in Pijnacker, een mooie locatie waar ik altijd met veel plezier kom. Een mooie en persoonlijke ceremonie en uiteraard aansluitend de balkonscene! Na de ceremonie zijn we naar Scheveningen gereden om daar op het strand nog een paar mooie foto’s te maken. Het wat onwijs druk op het strand, dus een rustig plekje opgezocht. Daarna liepen we over het strand naar de strandclub, geweldig alle reacties van de zonnende mensen op het strand.

Lieve Ferry en Sharon het was een prachtige dag en ik heb ontzettend van jullie genoten. Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Geniet van jullie foto’s en tot snel! Liefs Tamara

Reportage Pijnacker

One comment on “Trouwreportage Pijnacker”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope