Bruidsfotograaf Schiedam

Bruidsfotograaf Schiedam - Frank en Esmee

Ok, ik geef het eerlijk toe; tijdens de fotoshoot met Frank en Esmee was ik zo blij en enthousiast van de locatie dat ik even een klein vreugden dansje heb gedaan! Ik kan deze dag niet anders omschrijven dan met het woord WOW! Een lief bruidspaar met prachtige kleding, gezellige mensen, mooi weer en fantastische fotolocaties.

Mijn dag begon dit keer bij de bruidegom, waar hij samen met zijn ouders en broer zich aan het voorbereiden was. Hier ontmoette ik ook Jeroen, de videograaf van vandaag, waarmee het ook gelijk klikte en ik super leuk heb samen gewerkt. Nadat Frank zich had aangekleed gingen wij samen naar Esmee om haar voorbereidingen op de foto te zetten. Wat zag ze er mooi uit, ze leek wel een prinses. Het mooiste moment van de ochtend was toch wel toen haar vader boven kwam en haar voor het eerst zag. Zelfs ik schoot hier vol van!  Onder toezicht van vele familieleden en vrienden kwam Frank zijn Esmee op halen in een mooie audi cabrio. Altijd een prachtig moment om getuige van te mogen zijn.

De fotoreportage begon in het centrum van Schiedam; een oude molen, mooie straatjes en op een super gave oude boot. Daarna zijn we naar het Erasmus MC gereden en toen ik daar binnen kwam kon ik bijna niet geloven hoe gaaf dit was! Een schitterend gebouw, zo strak, wit, met lijnen spel, foto's van onder, van boven. Elke kant was weer totaal anders, dol enthousiast werd ik ervan. Zo'n top locatie, met 2 prachtige mensen die het super doen op de foto (eigenlijk was elk shot gewoon raak). De volgende ruimte waar we in gingen was net zo gaaf als de eerste; een grote wand met boeken, prachtig licht, een witte wenteltrap, en om over het plafond maar te zwijgen. Kijk naar de foto's, dat zegt toch genoeg.

Na het foto's maken trouwden zij op Huize Werve in Den Haag. Een prachtige locatie en doordat het weer zo mooi was konden ze buiten trouwen. Ook hier was het plaatje weer helemaal compleet, vrolijk mensen, mooi licht, een persoonlijke ceremonie, een stralend bruidspaar, het was voor mij als fotograaf gewoon, genieten, genieten, genieten!

Lieve Frank en Esmee mijn verhaal mag duidelijk zijn, ik heb echt intens van jullie genoten. Jullie zijn een prachtige stel, niet alleen om te zien en op de foto, maar ook om wie jullie zijn! Heel erg bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen, ik vond het een eer om erbij te mogen zijn!

Liefs Tamara

 

Frank-en-Esmee-collage

4 comments on “Bruidsfotograaf Schiedam”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope