trouwfoto's Rotterdam

Trouwfoto's Rotterdam -  William en Marieke

De bruiloft die ik vandaag mocht vastleggen was voor mij echt heel speciaal; vandaag trouwden mijn lieve vrienden William en Marieke en wat hebben we een fantastische dag gehad!! Mijn dag begon thuis bij Marieke, die zich heel relaxt aan het voorbereiden was. Een van de leuke dingen wanneer vrienden trouwen is dat mijn eigen lieve man ook mee is en hij ook fotografeert. Zo begon zijn dag bij William in het hotel en heeft hij daar foto's gemaakt. Super leuk om samen te doen!

Het moment dat ze elkaar voor het eerst gingen zien was echt super! William stond onderaan de Erasmusbrug, langs de Maas op zijn Marieke te wachten. Patricia, de ceremoniemeester, had super lief met stoepkrijt een route gemaakt vanaf het huis naar de plek waar William stond. Pijlen en hartjes leidde Marieke naar William. Die stond vol spanning met zijn rug haar kant op te wachten tot ik zei dat hij zich mocht omdraaien. En daar was dat moment, heerlijk met tranen en wat vonden ze elkaar mooi! En dat waren ze ook, hij in een prachtig pak, zij in een echt 'Marieke' jurk. Vanaf de andere kant kwamen Willam zijn dochters, Julie en Robin, aanlopen samen met Marieke haar moeder en zus. Even genieten van het moment!

We gingen eerst foto's maken en wat hebben we hier een hoop lol gehad! Marieke ontpopte zich als een waar model en de foto's zijn echt prachtig geworden. Dit is echt zo mooi om voor ze te kunnen doen en wat een eer! Langzaam liepen we richting de boot waar de rest van de dag zou gaan plaatsen vinden, ondertussen overal even stoppen voor een mooie foto.

Bij de boot aangekomen werden ze hartelijk ontvangen door al hun familie en vrienden. Een beetje overdonderd waren ze wel van al die mensen die daar voor hun waren. De ceremonie begon met een filpmje met foto's en hun eigen liedje eronder; 'Ten feet tall'. Wat fantastisch om te zien hoeveel gasten er vol schoten tijdens het kijken. En dan moest de ceremonie nog beginnen! Marieke werd weg gegeven door haar vader en voor het ja-woord lazen ze elkaar nog hun weddingvows voor. De ceremonie was ontzettend leuk en vooral persoonlijk. Erg gelachen om de dingen die ze over elkaar hadden gezegd en hilarisch dat de ambtenaar ook gewoon zei; 'Daar moet een.........! (Dat mogen jullie zelf afmaken, hihihi).

Na de ceremonie zijn we gaan varen over de Maas, dit was echt geweldig en iedereen genoot er zichtbaar van. Nog even van boord om leuke foto's te maken van iedereen op de boot. Toosten, lekker eten en vooral gewoon genieten met elkaar. Om half 6 stopte de boot even bij Hotel New York en wat niemand wist was dat William en Marieke daar de boot af gingen en de rest nog even verder zou varen. Geweldig om te zien hoe iedereen reageerde en ze al rennend samen iedereen gingen uitzwaaien. Wij waren mee de boot afgegaan en hebben nog even wat foto's op de kade en in de hotelkamer gemaakt.

Lieve William en Marieke dank jullie wel dat we erbij mochten zijn! Dank jullie wel dat we deze dag met jullie samen mochten afsluiten. We hebben er intens van genoten en vonden het super om voor jullie de foto's te maken. Ons kado, jullie trouwalbum, gaan we nu maken en we kunnen niet wachten om hem jullie t.z.t. te geven. Geniet van de eerste plaatjes en geniet van elkaar op Cuba!!

Hele dikke kus en knuff Paul en Tammy

William-en-Marieke-collage

4 comments on “Trouwfoto's Rotterdam”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope