Bruidsfotograaf Bleiswijk

Bruidsfotograaf Bleiswijk – Richard en Michelle

Na een zeer regenachtige maand september hadden we nooit kunnen bedenken dat het op vrijdag 2 oktober zo mooi weer zou zijn! Een strak blauwe lucht en een heerlijke zonnetje, wat een geluk. Mijn dag begon vandaag thuis bij Michelle waar zij zich met haar moeder en zus aan het voorbereiden was. Michelle was heerlijk relaxt en ontspannen. Om 11:00 kwam haar Richard haar ophalen en dat was weer een prachtig moment.

Langs de Rottemeren zijn we foto’s gaan maken, prachtig bij het water, de brug en de molen. In de wind nog een beetje frisjes, maar gelukkig werd het steeds warmer. Aansluitend ook nog mooie foto’s gemaakt op het strandje. Tussendoor even thuis een broodje gegeten om vervolgens op de trouwlocatie ook nog foto’s te maken.

Voor de ceremonie trokken Richard en Michelle zich heel even terug op de hotelkamer en mocht Michelle haar vader alvast even komen kijken hoe ze eruit zag. Dit was echt een mooi moment om bij te mogen zijn; een trotse vader die zijn dochter in haar trouwjurk ziet, prachtig!! De ceremonie was erg mooi en persoonlijk. Na de ceremonie uiteraard een toost en lekker taart eten.  Vanuit de molen nog een mooie groepsfoto gemaakt.

Het was een geweldige dag, lieve Richard en Michelle ik heb van jullie genoten!

CollageRM

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope