Winter Wedding

Winter Wedding op Kasteel Wijenburg

Trouwen in de winter? Daar moeten veel bruidsparen niet aan denken. Toch kan het juist ontzettend sfeervol zijn om te trouwen in de winter. Bedenk eens hoe romantisch het kan zijn én je kunt je helemaal uitleven met de styling! Als het dan ook nog sneeuwt, is het plaatje helemaal compleet.

Omdat veel mensen hier niet direct een beeld bij hebben willen we jullie graag een idee geven van wat je zou kunnen doen om jullie winter wedding zo mooi mogelijk te maken. Met een aantal hele leuke bedrijven hebben we deze 'styled winterwedding' in scene gezet. Hiermee willen we jullie laten zien wat de mogelijkheden zijn als je gaat trouwen in de winter.

Ook willen we jullie alvast wat leuke tips geven, zodat jullie winter wedding helemaal perfect wordt:

De Locatie

Als je gaat trouwen in de winter moet je met bepaalde weersomstandigheden rekening houden. Een heerlijke warme trouwlocatie is het eerste waar je naar op zoek gaat. Hoogstwaarschijnlijk hou je de ceremonie en het feest op een binnenlocatie, maar mochten er gedeeltes van de dag buiten plaatsvinden (zoals het maken van de trouwfoto's), let er dan op dat niemand het koud heeft. Wij kozen voor onze styled fotoshoot van een winter wedding voor Kasteel Wijenburg, een prachtige locatie zowel binnen als buiten. Op deze locatie zijn ook voor het maken van jullie trouwfoto’s binnen mooie plekjes genoeg om een prachtige reportage te maken.

Kleurthema

Belangrijk aan een winter wedding is het kiezen van de kleur. Ga voor koele en hele lichte kleuren zoals wit, zilver, of lichtblauw of lichtroze. Accessoires zijn erg sfeerbepalend, denk aan witte sneeuwsterren of dennenappels die je leuk her en der kan verspreiden. Voor de versiering kun je gaan voor vaasjes met bloemen, zo creëer je een vollere tafel. Een mooie combinatie met veel lichte tinten en hout maakt het plaatje helemaal compleet. Strooi wat zilveren glitters of sneeuw over de tafel voor een leuk winters effect. Dan maak je het ook gelijk een tikkeltje sprookjesachtig.

Bolero of bontje

De eerste vraag die te binnen schiet als je gaat trouwen in de winter: wat draag je over je trouwjurk? Zeker als je een strapless trouwjurk draagt kan dat best koud zijn, zelfs wanneer je binnen bent. Je kunt denken aan een bolero, een kort jasje van bijvoorbeeld nepbont. Dat heeft echt een winters karakter, waarmee je het winter thema voor je winter wedding extra versterkt.

Bedrijven:

Foto’s:                   Moderne Bruidsfotograaf

Organisatie:       Wedding 2 remember

Locatie:                 Kasteel Wijenburg

Styling:                  In Style Styling & Decoraties

Jurk:                       Laura van Rooij Bruidscouture

Kaspter:                 Marna Hairclub

Bloemen:              Mr. Flowers

Winter Wedding PijnackerWinter Wedding Zuid-HollandWinter Wedding decoratieWinter Wedding WijenburgTrouwen in de winterTrouwen in de winter PijnackerTrouwen in de winter Zuid-HollandTrouwen in de winter tipsTrouwen in de winter styling

2 comments on “Winter Wedding”

  1. Hoe vaak krijg je nou de kans om twee keer te trouwen? Met deze prachtige styled shoot mochten wij nog een keer een trouwdag beleven. Een geweldige dag gehad met leuke bedrijven. En de foto's zijn weer prachtig geworden! Liefs Luciano en Daphne

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope