Uitgelicht

Bruidsfotografie in de Efteling - Gunther en Gwenn

Na een aantal rustige maanden begon vandaag het trouwseizoen weer en wat was het gelijk een fantastische bruiloft! Samen met Gunther en Gwenn mocht ik foto's maken op een wel hele unieke plek; namelijk in de Efteling! Zelfs was ik hier al ruim 15 jaar niet geweest en ik vond het echt geweldig. Wat een mooie plekjes, zo verschillend, romantisch, stoer, oude muren, groen, gewoon teveel om op te noemen.

Gelukkig kent Gwenn het park heel goed en leidde ze ons door het hele park. Vooral in het sprookjesbos was het erg leuk om te zien hoe alle kleine meisjes Gwenn als een echte prinses zagen. Net of ze zo uit een sprookje was komen lopen en dat had zomaar gekund, want wat zag ze erg prachtig uit. We hebben ontzettend veel lol gehad met elkaar en de foto's zijn parchtig geworden!

Lieve Gunther en Gwenn, bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten!

Bruidsfotograaf Efteling

 

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope