Bruidsfotografie Heempark Delft

Bruidsfotografie Heempark Delft – Mike en Simone

Vandaag mocht ik de grote dag vastleggen van Mike en Simone en wat was het weer een fantastische dag! Na weken regen en kou hadden we echt niet durven hopen op zo’n prachtige en zon overgoten dag.

Mijn dag begon vandaag bij de bruid thuis, waar zij zich aan het klaar maken was. Een beetje zenuwachtig, maar dat hoort er allemaal bij. Was zag ze er mooi uit toen ze haar jurk had aangedaan, plaatje was helemaal compleet. Nog even in spanning afwachten en daar was haar Mike in zijn mooie pak. Met alle familie erbij zagen Mike en Simone elkaar voor het eerst en dat blijft een prachtig moment om te mogen vastleggen.

Voor de foto’s zijn we naar het Heempark in Delft  en naar de Oostpoort gegaan en dankzij de zon van de afgelopen dagen stond alles vol in bloei en zag het er zo mooi uit allemaal. Mike en Simone ontpopte zich als ware modellen, Mike een beetje stoer en Simone keek zo heerlijk verliefd. Het foto’s maken ging vanzelf en ze zijn prachtig geworden.

Op het stadhuis van Delft gaven Mike en Simone elkaar het ja-woord, voor mij altijd weer een beetje thuiskomen op het stadhuis. De ceremonie was erg mooi en persoonlijk, incl. de kinderen uit de klas van Mike. Bij buitenkomst nog een kleine verassing voor Simone, de leidsters en kindjes van haar kinderdagverblijf waren ook nog even komen kijken. Direct werden ze omgedoopt tot koning en koningin door 1 van de peuters, geweldig toch!

Lieve Mike en Simone, bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

Mike-en-Simone Mike-en-Simone2 Mike-en-Simone3 Mike-en-Simone4

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope