Vedran en Clare4_1

Bruidsfotograaf Ouddorp – Vedran en Clare

Voor vandaag heb ik maar 1 woord en dat is WOW! Het is gewoon niet te geloven dat alles vandaag echt zo perfect was. Dit hadden Verdan en Clare een week geleden met dikke winterjassen aan niet durven dromen. Een bruiloft op het strand en dan na weken van kou en slecht weer een zon overgoten dag met 25 graden. Beter kon gewoon niet!

Bij Beach club ‘Werelds aan het strand’ gaven Vedran en Clare elkaar vandaag het ja-woord samen met hun zoontje Daniel. De dag begon al gelijk op het strand waar de mannen Clare stonden op te wachten. Van het mooie gezinnetje heb ik prachtige foto’s gemaakt, wat heerlijk om de liefde te zien tussen deze mensen. Verliefde blikken genoeg, alles ging gewoon vanzelf. Na een uurtje kwamen er maar liefst nog 5 bruidsmeisjes bij. Wat een prachtige meiden en zo schattig me alle jurkjes aan.

Ook de ceremonie was lekker buiten op het strand onder een overkapping. Het was helemaal versiert en aan elk detail gedacht. Het zag er zo mooi uit, ook dit was weer perfect voor de foto’s! Echt een compleet plaatje.

De sfeer was gezellig en heel relaxt, het voelde bijna als een vakantie dag. Erg leuk om te zien dat na de ceremonie de kindjes allemaal de mooie kleertjes uitdeden, badkleding aan en gewoon lekker op het strand spelen. Dat is toch geweldig!

Lieve Vedran en Clare, bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. De foto’s zijn fantastisch en ik ge een heel mooi album voor jullie maken. Geniet van jullie reis en tot snel.

Liefs Tamara

Vedran en Clare Vedran en Clare2 Vedran en Clare3 Vedran en Clare4 Vedran en Clare5

3 comments on “Bruidsfotograaf Ouddorp – Vedran en Clare”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope