Trouwfoto´s Zoetermeer

Trouwfoto´s Zoetermeer - Ronald en Jeanine

Wow, wat was het vandaag een onwijs leuke dag! Soms zijn er van die dagen waar je gewoon simpel niet het gevoel hebt dat je aan het werk bent en vandaag was dat er zo’n eentje. De dag begon nog een beetje spannend vanwege de regen, maar gelukkig viel het allemaal mee en zijn we zelfs de hele dag buiten geweest!

Mijn dag begon bij de ouders van Jeanine, waar haar moeder, die kapster is, zelf het haar heeft gedaan. Wat ik ook heel speciaal vond was dat Jeanine de trouwschoenen van haar moeder aan had. Hoe gaaf is dat! Na dat ze elkaar voor het eerst gezien hadden zijn we bij Hofstede Meerzigt en in het Westerpark in Zoetermeer foto’s gaan maken. Ronald en Jeanine ontpopte zich als ware modellen, zo makkelijk om te fotografen. Elk shot was eigenlijk raak en het ging allemaal vanzelf. Het was heel relaxt en ontspannen en we hebben heel veel lol gehad. De foto’s zien er super mooi uit, maar dat kan ook niet anders met zo’n stralend stel.

Jeanine werd bij de ceremonie weggegeven door haar vader en dat blijkt een mooi moment op te zien. Na de ceremonie door een haag van bellen blazende mensen onderweg naar champagne en taart. Het was een hele gezellige middag, waar ik me echt 1 van de gasten voelde. Lieve en leuke mensen, waar veel werd gelachen en grappen gemaakt. Echt een heerlijke dag!

Lieve Ronald en Jeanine bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

Ronald-en-Jeanine Ronald-en-Jeanine2 Ronald-en-Jeanine3 Ronald-en-Jeanine4 Ronald-en-Jeanine5

One comment on “Trouwfoto´s Zoetermeer - Ronald en Jeanine”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope