Trouwen in Delft

Trouwen in Delft - Thomas en Angelique

Vandaag mocht ik de bruiloft vastleggen van Thomas en Angelique. En het was echt een geweldige dag! Samen met hun kindjes Elin en Luka gaven zij elkaar het ja-woord.

De hele week waren de weersvoorspellingen heel slecht, maar het was eigenlijk perfect weer op 27 mei. Beetje zonnig, niet te warm, gewoon heerlijk.

Mijn dag begon bij Thomas en Luka waarna ik mijn dag vervolgde naar Angelique en Elin. Tijdens de gesprekken klikte het al gelijk met het bruidspaar, maar ook met de kindjes was de klik er gelijk. Wat een onwijs lieve schatjes zijn dat!!
Nadat de mannen de dames hadden opgehaald zijn we gezamenlijk naar het natuurgebied Delftse Hout gereden en daar hebben we echt prachtige foto's gemaakt. Ze trouwden in een hele mooie auto: een Excalibur (www.123trouwauto.nl). Deze werd gereden door de chauffeur Karel, waarmee we een hele gezellige dag hebben gehad!

Bij de Schaapskooi in Delft gaven ze elkaar het ja-woord en daarna heerlijk eten en feesten. Het was echt een fantastische dag. Mijn dag was helemaal geslaagd toen ik bij het afscheid van het bruidspaar, de beide moeders en van opa een dikke knuffel kreeg. Maar de mooiste was toch echt die van Elin die bij mijn vertrek nog even achter me aan rende om mij deze dikke knuffel te geven.

Lieve Thomas, Angelique, Elin en Luka ik heb ontzettend van jullie genoten! Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Veel liefs Tamara

Thomas-en-Angelique Thomas-en-Angelique2 Thomas-en-Angelique3 Thomas-en-Angelique4 Thomas-en-Angelique5

5 comments on “Trouwen in Delft - Thomas en Angelique”

  1. Ohw wow tamara!! Je hebt echt niet teveel gezegd.. onze foto's zijn echt onbeschrijfelijk mooi! Ik kan niet goed onder woorden brengen wat ik van deze foto's vind, maar mijn tranen zeggen denk ik wel genoeg!!!
    De emoties spatten van het kleine telefoonschermpje af! (Ja wij zijn op dit moment nog op honeymoon)... tamara onwijs bedankt voor dit mooie voorproefje!!!!

  2. Hele mooie foto's van het prachtige bruidspaar en kinderen op een net zo mooie en zonnige dag!!! Mijn grote complimenten voor de fotografie, je hebt deze bijzondere dag van onze dochter, schoonzoon en kleinkids fantastisch vastgelegd.

  3. Wat een geweldig mooie foto's Tamara! echt super tof gedaan! Ben heel erg benieuwd naar de rest van de foto's! Je bent zelf een supermooi mens en hebt de dag van angelique en thomas nog completer gemaakt door alles wat je voor ze betekend hebt!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope